Flyboard lessen

Ben jij avontuurlijk ingesteld? Ben jij een trendsetter? Hou je van de nieuwste gadgets uitproberen? Dan is dit absoluut iets voor jouw! Maak snel een afspraak voor lessen en instructies voor deze nieuwe extreme watersport. Flyboardteam.com heeft zich in de laatste jaren bewezen als een van de vooraanstaande bedrijven op het gebied van flyboarden. U krijgt les van sport proffesionals met vlieg garanties en hoge oog op veiligheid.

==> Klik hier als u dit ook eens wilt proberen <==

Flyboard lessen: Ginger 11jaar

Wat kan flyboardteam.com u bieden?

Wij bieden lessen/clinics en complete cursussen voor de beginner, gevorderde en hebben eventueel ook een instructeurs opleiding.

==> Klik hier als u dit ook eens wilt proberen <==

clinics at croco

flyboardteam en veiligheid

Veiligheid staat voor alles bij het beoefenen van het Flyboarden vinden wij, daarom zullen wij bij de eerste lessen stapvoetsgewijs en alleen op eigen verzoek hoger gaan. Dus geen onverwachte lanceringen, altijd in overleg, zo wordt ook op de eventuele gevaren gewezen. Op volle 15 meter staan is alleen haalbaar bij volledig zelfvertrouwen op het bord. De uitrusting zit zo in elkaar dat je altijd blijft drijven en theoretisch niet eens hoeft te kunnen zwemmen. (maar wel gewenst, minimaal zwemdiploma A)

==> Klik hier als u dit ook eens wilt proberen <==

Flyboard lessen: voor alle leeftijden

Clinics en beginners lessen

Elke les bestaat uit 2 onderdelen, eerst beginnen we met een stukje theorie, hoe om te gaan met de apparatuur, hoe te balanceren op het bord. Het tweede deel is de net geleerde theorie direct in praktijk te brengen. Technieken die wij u zullen leren zijn:

  • – The lift
  • – Dolphin dive

==>> Klik hier als u meer informatie wilt aanvragen over onze clinics en beginners lessen <<==

How does it works:

Gevorderde lessen

De theorie is bekend en je kan aardig op je bord blijven staan maar eigenlijk wil je wel wat meer, dan zijn de gevorderde lessen de volgende trede om het kijkende publiek wat spectakel te showen. De instructeurs zullen meer letten op de houding en stijl en zal de cursist begelijden om de technieken te verfijnen

  • – Tornado Twist
  • – Superman flight
  • – De befaamde backflip

==> Klik hier als u meer informatie wilt aanvragen voor de gevorderde lessen <==

FlyboardTeam: Safety First

Instructeurs Opleiding

flyboardteam.com bied nu een instructeurs opleiding compleet met erkend certificaat. U bent een goede gevorderde flyboarder en u wilt andere ook het flyboarden leren? Dan is deze cursus absoluut iets voor u. Deze cursus is alles omvattend om veilig het water op te gaan. Weten wat wel en niet is toegestaan op het water. Een goed onderbouwde kennis om vertrouwd en veilig andere mensen ook van deze sport te laten genieten en uw kennis over te dragen.

Dit certificaat bevat meerdere vaardigheden die bij verschillende instanties behaald dient te worden, EHBO/ reanimatie certificaat en Vaarbewijs 1.

==> Klik hier als u meer informatie wilt aanvragen voor de instructeurs opleiding <==

vlieg-instructies